Stelletje betrapt op seks in vliegtuig

Een medewerkster van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas is op heterdaad betrapt terwijl ze de liefde bedreef met een vliegtuigpassagier. De twee maakten een nummertje hoog in de lucht op de route Melbourne-Los Angeles.

Volgens bronnen zat het stelletje op 6 oktober naast elkaar in de business class toen de spanning ineens te hoog was opgelopen. De vrouw, die niet als stewardess werkzaam is bij Qantas, maakte voor het tripje naar de VS gebruik van personeelskorting. Voor de seks had ze een paar glazen champagne gedronken om zich moed in te drinken.

Toen de lichten in de ruimte waren gedimd, ging het paartje los. Ze probeerden hun daad nog enigszins te verhullen onder een dekentje, maar toch stuitte de seks nog op veel weerstand van de overige passagiers.

Het duo werd naar aanleiding van de klachten gesommeerd zich bij de gezagvoerder te melden. Deze trok het stel uit elkaar en liet hen ieder in een ander deel van het vliegtuig zitten. Het enige dat Qantas kwijt wilde over de kwestie is dat de vrouw nog werkzaam is bij de vliegmaatschappij en dat men bezig is met het incident.