VVV gunt Boymans verbeterd contract en 'een mooie transfer'

VVV-Venlo verwacht op korte termijn overeenstemming te bereiken met spits Ruud Boymans over verlenging van zijn contract.

Het contract van Boymans loopt door tot de zomer van 2012, maar toch wil de Limburgse club zijn contract binnenkort herzien. De 21-jarige spits was dit seizoen al goed voor vijf goals. VVV wil de ontwikkeling van de in Born geboren aanvaller belonen met een verbeterde en verlengde verbintenis, meldt Voetbal International. Afgelopen zaterdag zaten de partijen om tafel voor verkennende gesprekken. Boymans verklaarde daarin dat hij de intentie heeft om te verlengen.

"Hij wil zich de komende jaren blijven ontwikkelen in Venlo. Ik verwacht dan ook dat wij op korte termijn overeenstemming zullen bereiken," zegt voorzitter Hai Berden tegen Voetbal International. "VVV wil een springplank blijven voor talenten en daarom maken we daar contractueel altijd goede afspraken over. Als die knul straks de kans krijgt om een mooie transfer te maken, dan zullen wij geen blokkades opwerpen."