Vrouw (36) verkracht 14-jarige puber

De Zuid-Afrikaanse politie heeft dit weekend een 36-jarige vrouw uit de buurt van KwaMhlanga gearresteerd. Zij wordt ervan verdacht een veertienjarige jongen te hebben verkracht. Sinds de onvrijwillige vrijpartij heeft de knul last van een jeukend klokkenspel.

De vermeende verkrachting kwam aan het licht toen de jongen op vrijdagavond werd betrapt terwijl hij inbrak bij de buurman van de vrouw. "Tijdens het kruisverhoor door de bewoner van het huis, vertelde de jongen hem en zijn aanwezige moeder dat hij de dag ervoor was verkracht door de buurvrouw van de bewoner", liet de politie vandaag in een verklaring weten. "Hij was wanhopig op zoek naar geld om een rituele genezer te betalen. Hij had last van jeukende genitaliën, en wilde hieraan geholpen worden."

De vrouw is in haar woning gearresteerd en beschuldigd van verkrachting. De jongen is overgebracht naar een ziekenhuis. De jongen vertelde de politie dat hij sinds vorig jaar juni geregeld wordt verkracht door de vrouw, een getrouwde moeder van drie kinderen. "De vrouw verkrachtte de jongen als haar man en de moeder van de jongen aan het werk waren." De moeder moet morgen voor de rechter verschijnen.