'Oh Oh Cherso's Barbie krijgt pak slaag'

Barbie uit Oh Oh Cherso zou eind vorige week in elkaar zijn geslagen. De 21-jarige Haagse, die werd geboren als Samantha de Jong, heeft volgens entertainmentwebsite Showbiznewz op de boulevard van Scheveningen enkele rake klappen gekregen.

Barbie zou afgelopen vrijdag in Scheveningen een paar Amsterdammers tegen het lijf zijn gelopen. De hoofdstedelingen waren blijkbaar niet blij met de anti-Amsterdamse uitspraken die de blondine deed in het tv-programma en zetten haar dat betaald. Volgens bronnen werd Barbie direct naar een ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen aan haar verwondingen.

Volgens een woordvoerder van RTL is er niks mis is met de Oh Oh Cherso-ster en lijkt het verhaal uit de lucht gegrepen. De zender meldt dat op basis van een goed ingelichte bron. De politie wil niks kwijt over de zaak. "Wij doen nooit mededelingen over de identiteit van mensen. Daarvoor moet je bij Barbie zelf zijn."

Barbie is een van de acht Haagse jongeren die in RTL's Oh Oh Cherso worden gevolgd tijdens een wilde vakantie op Kreta. Het programma is, met ruim een miljoen kijkers per aflevering, een onverwacht tv-succes.

'Oh Oh Cherso's Barbie krijgt pak slaag' (foto: Novum)