Tofste baas - Tweede ronde - dag 37

Sarah Kerrigan wist gisteren te winnen van M. Bison en Big Daddy waardoor ook zij naar de volgende ronde gaat en het mag opnemen tegen GlaDOS.

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Meta Ridley (Metroid-serie)

Meta Ridley begon als Ridley, een wezen dat nog het meest lijkt op de Pterodactyl. Deze komt in veel verschillende Metroid-games terug. Na een gevecht is Ridley zo erg gewond dat hij door de Space Pirated wordt omgebouwd tot Meta Ridley. Hierdoor zal hij nog een grotere uitdaging worden want hierdoor krijgt hij de mogelijkheid om bijvoorbeeld raketten af te vuren. Naast de Metroid-serie komt Meta Ridley ook nog voor in Super Smash Bros. Brawl.

Psycho Mantis (Metal Gear Solid)

Als speler word je vaak helemaal in je game gezogen. Erg vreemd is het als een karakter in de game ineens buiten het spel treedt en de speler probeert te beïnvloeden. Dit gebeurde in Metal Gear Solid waarin Snake het moest opnemen tegen Psycho Mantis. Deze baas met Psychische krachten kon de harde schijf van de PlayStation lezen en zo bepaalde opmerkingen over savegames naar de speler maken. De enige manier om hem te verslaan was door de controller in de tweede poort te steken waardoor deze baas uniek en onvergetelijk was. Daarnaast had het karakter een ontzettend interessant en diep achtergrondverhaal waardoor het een unieke maar briljante baas is.

Ozma (Final Fantasy)
Als deze wedstrijd zou gaan over ongewoon uitziende bosses zou Ozma gewonnen hebben. Ozma is namelijk simpelweg een bol met een lichte en een donkere kant. Maar deze bol is toevallig wel verrekte sterk, en alleen door bepaalde quests te doen kun je hem ook met fysieke aanvallen raken. En zelfs dan... Ook al ben je Level 99, heb je de beste wapens en armour en alle gerelateerde quests behaald, zelfs dan is Ozma een Taaie. Kun jij die bol openkraken?

Meta RidleyPsycho MantisOzma

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.