Tante Frans Bauer vermoord

In een woning op een woonwagenkamp in Fijnaart zijn vandaag een dode vrouw en een zwaargewonde man aangetroffen. De vrouw zou de tante van volkszanger Frans Bauer zijn. De man is de echtgenoot van de tante. Waarschijnlijk gaat het om een familiedrama.

De oom van Frans heeft zijn vrouw waarschijnlijk om het leven gebracht. Hierna heeft hij een zelfmoordpoging ondernomen die mislukt is. De man is zwaargewond aangetroffen in de woning. Het gaat om een woning aan de Molenstraat, op een woonwagenkamp in Fijnaart, waar Frans Bauer opgegroeid is. De ouders van Frans wonen nog steeds op het kamp.

De twee slachtoffers zijn gevonden door een voorbijganger. Volgens het management van Frans Bauer is de familie zwaar aangeslagen.

Update:

De omgeving van de woning is afgezet. De politie heeft bewoners gehoord van de huizen in de buurt van het huis waar de slachtoffers zijn gevonden. De gewonde man is opgenomen in een ziekenhuis in Rotterdam.

De familie Bauer liet via een verklaring weten "erg aangeslagen" te zijn door het "geweldsincident". Zij verzoekt de media "enige afstand te bewaren, zodat ze het verdriet gepast kunnen verwerken".