Triootje draait uit op gruwelijke bitchfight

Een veertigjarige hulplerares uit Sydney had tijdens een nieuwjaarsfeestje wel zin in een triootje. Samen met haar vriendin, met wie ze al drie jaar een lesbische relatie heeft, wist ze in een drinklokaal een man op te pikken voor een seksavontuurtje. Helaas werd het voor de arme drommel een domper toen de twee vrouwen elkaar in de haren vlogen.

Nadat de twee lesbische vrouwen een slachtoffer hadden gevonden in de kroeg, zetten de drie het feestje voort in de tuin van onderwijsassistente Sharron Anne Lee alwaar zij een spelletje 'strippoolen' speelden. Vervolgens togen de drie naar Lees slaapkamer om met z'n drieën seks te hebben.

Volgens gerechtelijke documenten brak er vervolgens een gevecht uit tussen Lee en haar vriendin Carlie-Anne Bell. Bell kon het namelijk niet aanzien dat haar vriendin met een man de liefde bedreef. De enige man in het gezelschap, Nikola Murgevski, moest geschokt toekijken hoe Bell ernstig werd verwond en met spoed moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Lee, werkzaam als assistente van een leraar op een school voor Aboriginals en is gearresteerd. Het ministerie van Onderwijs wilde niet zeggen of de vrouw zal worden geschorst. 

Volgens een politiewoordvoerster is het gevecht 'een ongewone samenloop van omstandigheden' en zijn de feiten 'afgrijselijk'. Lee wordt het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel ten laste gelegd. Op 11 januari zal zij zich voor de rechter moeten verantwoorden. Of Lees kind tijdens de aanval thuis was, is niet bekend.