Honderden concertkaarten Rammstein ongeldig

Concertorganisator Mojo heeft ongeveer vierhonderd kaarten van het concert dat Rammstein geeft op 6 december in het Gelredome in Arnhem ongeldig verklaard. De kaarten waren volgens Mojo Concerts opgekocht door handelaren met de bedoeling ze met winst door te verkopen.

Het gaat om tickets die verkocht zijn via 4Alltickets.nl, Tickets4events.nl, 24hourtickets.nl, AAtickets.nl, Aconcerts.nl, Easytickets.eu, Ticketexpress.nl, Pepetickets.nl, Rang1tickets.nl, Ticketforsale, Tickets2buy.nl en Tickets4u.nl.

Mojo heeft de geannuleerde kaartnummers onder meer gepubliceerd op livenation.nl. De concertorganisator adviseert mensen die in bezit zijn van ongeldige kaartjes om contact te zoeken met de tussenhandelaren en het aankoopbedrag terug te eisen nu de gekochte kaarten geen toegang meer geven tot het concert van Rammstein.

Mojo raadt concertgangers aan uitsluitend via legale voorverkoopadressen hun kaarten te kopen. In het geval van Mojo Concerts worden alle concerten, festivals en evenementen via www.livenation.nl aangeboden.