Mogelijk lijk onder oud huis Ratelband

Er ligt mogelijk een lijk onder het oude huis van Emile Ratelband. Dat heeft Johan Vlemmix ontdekt nadat hij het Spookhuis Huissen kocht van de positiviteitsgoeroe. Onder het huis zijn twee kelders en met apparatuur ontdekte Vlemmix onder de grond een gemetselde constructie in de vorm van een mens.

Vlemmix tegen FOK!: "Het is goed mogelijk dat er een lijk ligt. Het is al een oud huis waar in vroegere tijden ook mensen werden vermoord. Het metselwerk stamt dus al misschien van eeuwen terug en heeft sowieso verder niks met Ratelband te maken hoor."

Of er echt een lijk ligt in het gewelf, dat kunnen wij binnenkort allemaal gaan meemaken, want Johan gaat voor zijn 24-uurs internettv-zender Studio Vlemmix het metselwerk openhakken. "Dit is dan live (en gratis) te volgen via ons kanaal", zegt Johan tegen FOK! "Overigens is het echt een spookhuis, want we werken en slapen er af en toe en er gebeuren rare onverklaarbare dingen. Ook dat zal de kijker misschien meekrijgen straks."

Momenteel werkt Vlemmix hard aan de laatste loodjes voor de kickoff van Studio Vlemmix. "Alle programma's zijn klaar, zoals een talkshow met Jaap, een kinderprogramma, een showbizrubriek voor Marijke Sterreporter en zelfs een vleugje erotiek zal niet ontbreken", aldus Johan. Studio Vlemmix zal 24 uur per dag live te zien zijn en start zondag 1 november.De teasertrailer van Studio Vlemmix, gemaakt door FOK!