Tevez wil bij Man. Utd blijven

Carlos Tevez vindt zichzelf dit seizoen voornamelijk op de bank van Manchester United terug. Dit bracht de speculaties over een mogelijk vertrek op gang, maar de Argentijn heeft inmiddels laten weten niets over een vertrek te willen weten.

"Ik wil absoluut niet weg bij deze club," aldus Tevez, die het eigendom van een investeerdersgroep is. De Argentijn wordt voor het tweede seizoen op rij gehuurd, maar van een definitieve overgang is nog geen enkele keer sprake geweest. Het is nog maar de vraag of deze er ooit zal komen. Afgelopen zomer kozen The Mancunians er zelfs voor om Dimitar Berbatov, een spits van 37 miljoen euro, aan te trekken.

"Deze club heeft de meest getalenteerde voorhoede van Engeland en de trainer heeft bepaald dat we niet allemaal tegelijk kunnen spelen," liet Tevez genuanceerd weten. De relatie tussen hem en trainer Sir Alex Ferguson is er overigens niet minder goed van geworden. "Ik heb geen problemen met de trainer. We hebben er over gesproken. Ik wil absoluut niet weg bij deze club. Ik blijf er gewoon kalm onder. Ik heb vertrouwen in de trainer en hij heeft dat ook in mij. In sport is het belangrijk geduld op te kunnen brengen en dat zal ik ook doen."