Janssen en Putter mogen niet weg

Het zal voor Tim Janssen niet meevallen om zijn huidige club RKC Waalwijk te verlaten. De Brabanders willen namelijk voorkomen dat de aanvaller naar een andere club vertrek. Eddy Putter ondergaat naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde lot en zal niet snel naar een andere club kunnen verhuizen.

Het duo zou vanaf volgend seizoen in de Jupiler League als aanvalskoppel moeten gaan fungeren. Janssen heeft eerder al laten weten weinig trek te hebben om een seizoen in deze competitie uit te komen. Bovendien heeft Henri van der Vegt, technisch directeur van RKC Waalwijk, bevestigd dat één club zich voor de laatstgenoemde speler heeft gemeld. "Wij willen hem houden. Eén club heeft zich voor hem gemeld, maar toen ik zei dat Janssen aardig wat moest kosten, heb ik niks meer vernomen", liet hij in het Brabants Dagblad weten.

Eddy Putter werd afgelopen seizoen aan FC Dordrecht verhuurd, maar zal zich vanaf komend seizoen weer bij de selectie van RKC Waalwijk voegen. De speler zou hier naar eigen zeggen niet veel zin in hebben. Van der Vegt: "Ik heb begrepen dat Eddy niet veel trek heeft in zijn zoveelste terugkeer naar RKC, maar ik geloof erin dat hij van grote waarde kan zijn."