Punten rondes 17 en 18

Een dubbele ronde deze week. Hieronder de voetbalpunten van ronde 17 en 18. De punten van de vier wedstrijden die zijn afgelast/uitgesteld zullen later gewoon worden doorgevoerd.

De winnaar van ronde 17 werd S.p.o.c.k, hij behaalde 77 punten. Als tweede eindigde helium-nl met 65 punten en arjanvanbon pakte met 64 punten de derde plaats. tante_fenny eindigde met 63 punten als vierde en een gedeelde vijfde plaats was er voor Spike_tm en Tugie, beiden haalden 61 punten.

Winnaar van ronde 18 is prix geworden met 53 punten. AvatarX eindigde met 51 punten als tweede. Vier users hadden 50 punten eindigden op een gedeelde derde plaats, namelijk Astronoud, Dopekoe, Hoedjevanpapier en siemenz.

In het algemeen klassement blijft BassieD aan de leiding, met twee punten voorsprong op DeVinger , die 822 punten heeft. -Schorpioen- is op de derde plaats blijven staan, en nieuw in de top 5 is bork die vierde staat met 778 punten. DaB0b staat met 774 punten vijfde.

Bij de subleagues werd ronde 17 gewonnen door De winnende goal met 56 punten, als tweede eindigde vlugterleague met 49 punten en Valkenboskade pakte met 47 punten de derde plaats.

Ronde 18 werd gewonnen door De AP league Voetbal, zij behaalden 36 punten. De Kukamaestro's pakte met 35 punten de tweede plaats, en een gedeelde derde plaats was er voor De winnende goal en Borger.

In de top van het klassement bij de subleagues veranderde er niets. Tha League gaat aan de leiding met 725 punten, 11 punten meer dan de nummer twee, Scribbly. II Mondo heeft 636 punten en staat derde met 700 punten.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

Voor de volgende ronde kan worden gewisseld tot 13 januari 18:00 uur.

De crew van FOK!sport wenst iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2006!