Nu ook subleagues!!

Op veler verzoek eindelijk toegepast. Binnen enkele dagen ook bij de f1manager!

Wat is het?

In een subleague kun je een aparte competitie doen met je buren, je vrienden, kenissen, collega's of andere medefokkers. Binnen een subleague is het dus veel gemakkelijker om eerste te worden, aangezien er minder mensen aan deelnemen dan aan de gehele manager. Ook doen de subleagues onderling een competitie, welke subleague gemiddeld genomen de beste spelers heeft.

Wat is er mogelijk?

Als je naar http://wkmanager.fok.nl/subleagues.fok surft, krijg je een pagina met twee mogelijkheden. Hier kun je twee dingen doen:

1. Zelf een subleague opzetten.

*Je verzint een naam en een wachtwoord. Vervolgens geef je aan of dat wachtwoord voor alle users openbaar moet zijn, of dat je het geheim wilt houden om het privé aan andere spelers te geven. Wanneer je het openbaar maakt kan dus iedereen deelnemen aan je subleague.
Je subleague kun je niet wijzigen, noch opzeggen, dus weet wat je invult.

2. Deelnemen aan een subleague

*Hiervoor heb je een wachtwoord nodig. Bij de subleagues waarvan het wachtwoord openbaar is staat dit achter de naam. Vink de juiste league af, vul het wachtwoord in en je doet mee!

En vervolgens?

Nadat je je hebt ingeschreven kom je op de pagina waar alle subleagues waaraan je deelneemt op een rijtje staan. Hier komen ook je privéberichten te staan, waarover later meer.

Door op de naam van een subleague te klikken krijg je alle info over die subleague. Hier vind je dus alle spelers die deelnemen aan de league. Ook kun je hier je deelname aan de subleague opzeggen. Nogmaals: wanneer je zelf een subleague hebt aangemaakt kun je deze echter niet meer verwijderen!

Private messages??

Je kunt je medespelers in de subleague (of in andere subleagues) een prive berichtje sturen. Bijvoorbeeld over de laatste stand van zaken, het nieuws, tactische wissels of over de hond van de buren die te luid blaft. Kortom over alles waar maar iets over te zeggen valt, over de manager zelf hoeft het niet eens te gaan.

Je stuurt je berichten door in het overzicht van de spelers in de subleague op de naam van de speler te klikken. Wanneer je zelf een bericht ontvangt zie je dat op je subleague-pagina. Een bericht met een rode titel heb je nog niet gelezen. Door op de titel te klikken ga je naar het bericht. Diegene die je het bericht heeft gestuurd kun je meteen wat terugsturen door op zijn of haar naam te klikken.

Tot slot

Wensen we je veel plezier met deze nieuwe optie en natuurlijk heel veel succes!