Opa verwondt drie agenten

De politie van Breukelen heeft vandaag bekendgemaakt dat een 81-jarige man drie agenten naar de dokter heeft geholpen. De politie wilde de man aanhouden toen bij een routinecontrole bleek dat zijn bijrijder geen gordel om had. In plaats van te stoppen reed de ouwe baas echter door.

De politie wist de man later alsnog aan te houden, en gaf de bejaarde en zijn 42-jarige zoon een standje wegens het niet dragen van een gordel. Terwijl de agenten nog rond de auto stonden, gaf de krasse knar ineens gas en reed een agent omver. Een agente wilde snel de contactsleutels uit de auto halen, maar kreeg een stomp in het gezicht te verwerken. 

De asomobilist werd later alsnog aangehouden, maar verzette zich hevig tegen de aanhouding. Hij schopte om zich heen en beet twee andere agenten. Zowel vader als zoon werden ingesloten voor verhoor, maar ineens kreeg de oude man last van zijn hart.

Hij is vanuit de cel overgebracht naar het ziekenhuis en is inmiddels geopereerd. De drie gewonde agenten moesten ook naar een arts. Een van hen kan nu een poosje niet werken vanwege de zware bijtwonden.

Met dank aan bierspons voor de submit