[GC 2008] George Takei en Jenny McCarthy in Red Alert 3

Electronic Arts heeft een nieuwe bron van inkomsten gevonden voor hun games: ze spelen in niet alleen op Star Trek fans maar ook liefhebbers van wansmaak in het algemeen met de casting van George Takei als Emperor Yashira. Takei is vooral bekend als Sulu uit Star Trek, al zullen veel mensen hem ook herkennen uit Heroes.

Naast Takei is ook bekend gemaakt dat JK Simmons de rol van de Amerikaanse President Ackerman op zich neemt. Simmons is voor ons misschien wel het bekendst van zijn rol in Postal, of als J. Jonah Jameson in de Spiderman-films. Als laatste is legendarische wansmaak-acteur Tim Curry aangenomen als de Russische Premier Cherdenko. Curry kennen we natuurlijk van The Rocky Horror Picture Show en zijn vele cameo's in talloze andere films.

Update 11:42:
Kotaku heeft een tweetal dames uit de trailer geidentificeerd. De bevallige blonde dame die de rol van Tanya op zich neemt is in het dagelijkse leven beter bekend als Jenny McCarthy, wiens faam vooral van de Playboy komt. De charmante Aziatische schone blijkt Kelly Hu te zijn, bekend van X-Men 2 en The Scorpion King.



Red Alert 3 wordt 31 oktober verwacht op de PC en Xbox 360. Verwacht binnenkort een uitgebreide preview van de game hier op FOK!games.