Prince of Persia: Prodigy site geclaimd door Ubisoft

Jordan Mechner, mastermind achter de Prince of Persia serie, heeft de website www.princeofpersiaprodigy.com geclaimd. De claim is gemaakt voor “game software and electronic game programs; electronic game software for mobile phones, personal digital assistants, and handheld computers”. Als je op bovenstaande website klikt krijg je een teaser-site te zien die nog niks vrijgeeft. December vorig jaar werd nog gevraagd aan Mechner of er een connectie zou zijn, in titel dan wel in het spel, tussen de aangekondigde film en het nieuwe spel. Hierop had Mechner destijds geen commentaar, wat vaak betekent dat de interviewer op het juiste spoor zat.

Geruchten-blog Surfer Girl vertelde nog enige tijd geleden dat de nieuwste Prince of Persia de ondertitel 'Ghosts of the Past' mee zou krijgen, maar aangezien er nooit een claim op die naam is gekomen en dat er nooit een woord over gezegd is, lijkt deze naam volledig van de baan geveegd mocht hij ooit al in de pijplijn gezeten hebben.

Wanneer de smurrie op de teaser-site verdwijnt en plaatsmaakt voor informatie zullen we het jullie uiteraard meteen laten weten. Tot die tijd kunnen we lekker gaan speculeren wat de titel 'Prodigy' mag betekenen.