Ietsje meer details over The Darkness

Starbreeze Studios is momenteel bezig om de laatste hand aan The Darkness te leggen. In deze game zul je demonische krachten aanwenden om vijandelijk gespuis uit te laten zoeken of er een leven na de dood is.
Je krijgt hierbij hulp van Darklings, wezens die onderdeel van de bron van je krachten. In de game zullen een aantal Darklings verstopt zitten, waarvan er een klein aantal zijn die op een speciale manier te unlocken zijn. Zo is er de 2K Sports-Darkling die je krijgt als je de game bij EB-Games bestelt.

Op het multiplayervlak is te melden dat er een nieuwe modus is toegevoegd, getiteld "Last Human Standing". Details zijn er niet, maar met wat fantasie is best te bedenken wat deze mode inhoudt.

Tot slot werd er gesproken over de in-game te bekijken films en tv-series. Starbreeze wil zowel op PS3 als X360 alle filmpjes plaatsen, maar lopen in het geval van de X360 tegen ruimtegebrek aan. Starbreeze heeft wel toegezegd de mogelijkheid te onderzoeken of deze video's wellicht via Marketplace alsnog nageleverd kunnen worden.

"Last I checked we had over 10 movies, a lot of cartoons and a few series taken from the beautiful world of public domain. There will be six channels with different styles of content in the game running this content."

Een gameplay-filmpje van The Darkness kun je hier bekijken.

The Darkness staat gepland voor een release in juni.