Stage lopen in de gamesindustrie?

Zou je ook wel graag willen werken in de gamesindustrie, maar heb je geen idee hoe je daarin terecht komt? Wellicht is onderstaande oproep dan interessant voor jou, want Lighthouse Interactive is op zoek naar allerhande soorten stagiairs. Let er dus op dat ze niet enkel programmeurs zoeken, maar dat ze mensen zoeken die een media-, marketing-, communicatie-, of IT-opleiding volgen.

Een stage in de gamesindustrie? Dat kan!

Zij die per se niet willen werken in de gamesindustrie zijn op één hand te tellen. Zij die daadwerkelijk een baan vinden in deze dynamische sector waarschijnlijk ook...

Toch is het mogelijk, want Lighthouse Interactive, een nieuwe publisher van Hollandse bodem, heeft op korte termijn enkele stageplekken beschikbaar! Grijp daarom vandaag nog die kans en meld je nu aan. Wie weet zet jij straks de eerste stappen in de wereld van games, lifestyle en entertainment...

Wie is Lighthouse Interactive?

Lighthouse Interactive is een relatief nieuwe speler in de gamesindustrie en bestaat sinds juli 2005. Deze internationale uitgeverij, met kantoren in Haarlem en Vancouver, heeft ondanks haar prille bestaan al enkele toonaangevende titels in haar line-up, waarvan de adventure Keepsake en 4X Strategy game Sword of the Stars slechts enkele voorbeelden zijn.

De complete line-up van Lighthouse moet nog verschijnen in het schap van de plaatselijke softwareboer, maar als stagiair geniet je uiteraard bepaalde privileges. Daar kan natuurlijk geen hands-on preview tegenop! Meld je daarom vandaag nog aan.

Wat we vragen:

- Affiniteit met (PC) games!
- Basiskennis PC hardware.
- Denken op MBO of HBO niveau.
- Een studierichting Media/Marketing/Communicatie/IT is een grote pré.
- Zelfstandig en onderzoekend te werk kunnen gaan.
- Goede communicatieve eigenschappen.
- Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
- Minimaal 4 dagen per week fulltime beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden.
- Woonachtig in de gemeente Haarlemmermeer of bereidheid dagelijks te reizen naar Haarlem.

Wat hebben we te bieden?

Veel! Je maakt immers deel uit van een snel groeiende organisatie die als doel heeft om erg rap een toonaangevende game-publisher van West-Europa te worden! Maar voor het gemak sommen we het even op:

- Internationaal georiënteerde werkomgeving
- Afstemming op jouw studierichting
- Mix werk en hobby!
- Een prima stagevergoeding
- Flexibele werktijden

Geïnteresseerd? Mail dan snel je CV en motivatie naar: info@lighthouse-interactive.com

Meer informatie over Lighthouse Interactive, of onze games, kun je vinden op de website