'Playmate gewurgd door tv-miljonair'

Opschudding in showbizland. De 28-jarige Playmate Jasmine Fiore is namelijk dood gevonden op een Amerikaanse vuilnisbelt. Niemand minder dan een van tv bekende miljonair zou de blondine hebben vermoord.

Fiore werd onlangs gewurgd, ontkleed en in een koffer gestopt. Hierna werd de koffer met inhoud in een vuilcontainer gedumpt. Het zwaar toegetakelde lijk werd afgelopen zaterdag op een vuilnisbelt in het onder de rook van Los Angeles gelegen Orange County teruggevonden. 

Dezelfde dag had juist haar ex-man, de 32-jarige miljonair Ryan Alexander Jenkins, aangifte gedaan van haar verdwijning. Vrijdagavond had hij namelijk met haar gepokerd in San Diego, maar nadien niets meer van haar vernomen. Sinds de aangifte ontbreekt echter ook van Jenkins ieder spoor.

Jenkins is geen onbekende voor liefhebbers van realityseries. De bankier is een van de achttien deelnemers aan het programma 'Megan wants a Millionaire'. Voor dit programma is de hoofdpersoon, het blonde fotomodel Megan Hauserman op zoek naar een geschikte partner. Uit maar liefst zeventien miljonairs hoopt zij de ware te kiezen. En Jenkins is een van de zeventien kandidaten.

Jenkins wist eerder dus al het hart te veroveren van de vermoorde Playmate. De twee leerden elkaar kennen in een stripclub in Las Vegas. In maart trouwden de twee tortelduifjes. In mei was de liefde echter al weer over en werd het huwelijk ontbonden. Hierna zou het duo zich weer met elkaar hebben verzoend. 

Ondanks alles heeft Jenkins nu alle schijn tegen. Hij is namelijk in geen velden of wegen te bekennen, hetgeen hem nog verdachter maakt. De politie heeft inmiddels een klopjacht op hem geopend, maar vermoed wordt dat hij zich schuilhoudt in zijn vaderland Canada. Muziekzender VH, die de realityserie uitzendt, heeft tot nader order de overige afleveringen van 'Megan wants a Millionaire' in de ijskast gezet.


Deze mooie dame is niet meer