Sterrenmeisje blijft volhouden

Het Vlaamse meisje dat zondag 56 sterretjes in haar gezicht kreeg getatoeëerd, vertelde vanochtend op de Belgische radiozender MNM dat ze waarschijnlijk is flauwgevallen.

Bijna niemand gelooft het verhaal van Kimberley Vlaeminck dat ze in slaap zou zijn gevallen tijdens het tatoeëren. Gisteren ontdekte Clint.be al dat reclamebureau Famous zowel achter de campagnes van radiostation MNM als de Kimberlizer-site zit, waar je sinds 2 dagen jezelf van sterren kunt voorzien. Bovendien bevat het logo van MNM dezelfde sterren als op het gezicht zijn te zien. Bovendien heeft Kimberly geen last van ontstekingen van de huid.

Kimberly blijft echter haar verhaal volhouden. Volgens onderzoek van een dermatoloog werd de tatoeage veel te diep aangebracht. De naald ging twee centimeter diep Kimberleys voorhoofd in, terwijl dat normaal maar drie millimeter mag zijn. Dat zou meteen verklaren waarom het zogenoemde sterrenmeisje haar bewustzijn verloor, aldus MNM.

Inmiddels is er een ware mediahype rond het 18-jarige meisje ontstaan. Zo is ze gemonteerd op een poster van Star Wars en in een nepadvertentie van Carglass over sterretjes in de voorruit.


  (foto: ANP)