Chantal Janzen liever werkloos

"Het liefste ben ik gewoon bij mijn zoon en werk ik nooit meer", zegt musicalster Chantal Janzen in het tijdschrift Mama.  Na de geboorte van zoontje James gaf ze toe dat ze niet meer aan de slag wilde. Janzen begon negen weken na de geboorte toch weer aan haar rol als Jane in de musical Tarzan.

Ze heeft echter wel gas teruggenomen. "Ik werkte vaak zeven dagen per week. Nu zorg ik er altijd voor dat ik niet vijf dagen achter elkaar werk. Dat wil ik niet en dat kan ik niet. Ik deel mijn tijd anders in en zeg makkelijker ‘nee’ tegen dingen."

De vier maanden oude James, die ze kreeg samen met haar vriend Marco, is hier de oorzaak van. "Voor andere dingen had ik dat niet gekund, maar wel voor mijn kind. Voor mijn gezondheid of voor een relatie zou ik er moeite mee hebben, maar voor James heb ik alles over."

Hoewel ze altijd de droom heeft gehad in Duitsland de bühne op te gaan, heeft ze geen seconde spijt gehad dat een aanbod om in een grote productie in Berlijn te spelen heeft moeten afslaan vanwege haar zwangerschap. "Als ik morgen dood zou gaan, heb ik echt alles gedaan wat ik wilde."


Chantal Janzen liever werkloos  (foto: DAG)