'UFO crashte in meteoor om Aarde te redden van ondergang'

Aliens hebben ruim honderd jaar geleden onze planeet een grote dienst bewezen. Een groepje aliens offerde zichzelf op en boorde met hun ruimtescheepje in een enorm rotsblok, dat op weg was de aarde te vernietigen. Deze heldendaad wordt beweerd door een Russische wetenschapper.

Dr. Yuri Labvin, de leider van de Tunguska Spatial Phenomenon Foundation, blijft erbij dat een ruimtescheepje zichzelf op 30 juni 1908 in een meteoor heeft geboord. Hiermee wilden de aliens voorkomen dat het enorme rotsblok op onze mooie planeet zou inslaan.

Het resultaat van de actie was het Tunguska-incident, een enorme klap van vijftien megaton die ruim tachtig miljoen bomen het leven kostte. Ooggetuigen meldden destijds een gigantisch fel licht en een enorme schokgolf. Doordat het gebied zeer dunbevolkt is, vielen er geen doden te betreuren.

De meeste wetenschappers beweren dat de klap is ontstaan door een enorme meteoriet die enkele kilometers boven het aardoppervlak explodeerde. Labvin is echter van mening dat de vreemde platen van de stof kwarts die bij de rampplek werden aangetroffen afkomstig zijn van een bedieningspaneel in een ruimteschip. Dit ruimtevaartuig kwam naar beneden nadat het zich in de enorme rots had geboord.

"Wij hebben namelijk helemaal niet de technologie om zulke afbeeldingen op kwartskristallen te printen", verklaart Labvin. "Daarbij hebben we ijzersilicaat aangetroffen. Dit kan nergens op aarde worden gemaakt, behalve in de ruimte."