Breuk Jan Smit en Yolanthe bevestigd

Wij berichtten gisteren al dat Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen uit elkaar gaan. Het management van het paar heeft deze breuk vandaag bevestigd. Na tweeënhalf jaar is hiermee een einde gekomen aan de relatie tussen de twee.

Volgens manager Aloys Buijs nam het stel al een tijdje geleden het besluit uit elkaar te gaan. "Maar ze hebben ervoor gekozen het nog even stil te houden totdat zij alles op een rijtje hadden."

In februari verklaarde Yolanthe nog met Jan te willen trouwen. Een maand later zette Jan Smit een tatoeage op zijn onderarm waarin in het Spaans staat "voor altijd één met jou, Y."

Update 16:41

RTL Boulevard (18:35 uur, RTL 4) heeft vanavond een filmpje van een lange zoen tussen Wesley en Yolanthe in de uitzending. Een sneak preview staat alvast op de site van het showbizzprogramma .

Update 22:00

De bewegende beelden van de bewuste zoen afgelopen weekend zijn inmiddels op internet te vinden. Yolanthe en Wesley staan hierbij midden in de nacht in een Amsterdamse parkeergarage. Bekijk de beelden hier.

Je kan over dit onderwerp ook terecht op ons subforum Showbizz!

Ook kan je de historie van de breuk lezen op ons forum!

Met dank aan de vele submitters.