Presentator grijpt naar tiet van collega

Gisteravond kreeg heel Duitsland live te zien hoe een presentator zijn vrouwelijke collega vol bij haar tiet greep. 

Het tweetal presenteerden een gedeelte van de show 'De Bundesvision Song Contest'. Dit is de Duitse versie van het Eurovisie songfestival. De zestien Duitse deelstaten sturen allen een optreden in waarna het publiek natuurlijk per telefoon mag stemmen.

Toen tegen het eind van het programma de punten uitgedeeld moesten worden, werd er over geschakeld naar de twee presentatoren; De Duitse BigFM radio DJ Morgenhans en zijn blonde collega Susanka.

Dj Morgenhans heeft om het ijs te breken een geweldige grap bedacht: "We zijn hier om de punten bekend te maken, maar ik moet eerlijk zeggen: De twee mooist punten zijn die van mijn mooie collega Susanka." Om zijn standpunt vervolgens kracht bij te zetten grijpt hij met zijn hand naar de linker tiet van Susanka. Zij is daar echter niet van gediend en slaat DJ Morgenhans vol in zijn gezicht. 

Professioneel als de twee presentatoren zijn gaan ze, na wat opmerkingen, gewoon door met het programma. Al hoewel DJ Morgenhans een beetje van zijn stuk is na de intieme ontmoeting met de hand van zijn mooie rondborstige blonde collega. En natuurlijk hebben we de beelden.

Wellicht ook leuk voor het Songfestival?

 Met dank aan lindabalieu voor de submit.