Haatimam heeft paaldansende dochter

Zo vader, zo dochter gaat bepaald niet op voor de imam Omar Bakri Mohammed. Terwijl vaderlief ooit dankzij zijn staat van dienst Groot-Brittannië werd uitgeschopt blijkt zijn dochter  Yasmin bij te beunen als paaldanseres. Dat onthulde een vriendin van haar. Bakri, nu woonachtig in Libanon, verwierf zijn nogal dubieuze reputatie door preken waarin hij de terroristische aanslagen in de VS op 11 september 2001 prees en waarin hij stelde dat iedere vrouw verplicht een burka zou moeten dragen.

Uiteraard was Bakri niet blij toen hij hoorde dat zijn 27-jarige dochter haar brood verdient met sensueel dansen en kronkelen rond palen in nachtclubs. "Ik ben diep geschokt. Ik dacht dat ze bij haar man in Turkije woonde", zo zei hij toen hij met het feit werd geconfronteerd. Ze was in werkelijkheid echter door manlief het huis uitgezet. "Het is zijn verantwoording haar op het rechte pad te houden",  alsdus haar vader. "Ze heeft een prima opvoeding gehad, maar dit hebben we haar niet geleerd".

Yasmin vindt het jammer dat haar bijbaantje de media heeft gehaald. "Ik had het graag geheim gehouden", zo meldde ze tegenover The Sun.

Met dank aan toe-maar-ff voor de submit.

Submitter:  Bron: De Telegraaf