FOK!kers luisteren het meest 3FM

FOK!kers luisteren het meest naar 3FM. Dat blijkt uit de FP-poll waar tot nu toe bijna 6500 mensen op stemden. Ruim 21 procent stemt regelmatig af op deze publieke jongerenzender. Radio538 is goede tweede met 13 procent.

Opmerkelijk is dat de derde plek van meest beluisterde zenders wordt bezet door ClassicFM. Op vier met bijna 10 procent staat de optie: 'ik luister nooit radio.' Op vijf staat SlamFM die net even meer beluisterd wordt dan Q-music. Slechts twee procent van de users luistert naar internetradio.  FOK!kers luisteren overigens anders radio dan de gemiddelde Nederlander. De landelijke luistercijfers tonen aan dat 538 het meest wordt beluisterd, gevolgd door Radio2 en Skyradio. 3FM komt hier pas op de vierde plaats.

De reacties zijn weer verdeeld. Geelkuikentje zegt: "3FM natuurlijk!!! Moest vandaag 'verplicht' naar 538 luisteren (3fm stoorde nogal) wat een baggerzender is dat zeg." Jdx heeft een andere mening: "Typisch, 3FM is echt een zender voor Fok mensjes, ik luister zelf vaak Q-music vanwege het foute uur en de laatste tijd "het geluid". Maar als ik lekker wil chillen mag sky er ook wel op." Ziportal: "Luister best vaak naar SlamFM. Maar jezus, die draaien wel elke dag het zelfde. Ook vaak het zelfde nummer op 1 dag." Verder geeft menig FOK!ker aan een zender te missen in de poll: " Longmen: "KinkFM. Jammer dat dat niet gestemd kan worden."