Jan en Yolanthe gaan zoontje Jan noemen

Niet dat de mooie Yolanthe al in verwachting is, maar het stel denkt er wel over na. Een naam voor een eventueel jongetje hebben de twee al. Zijn weinig originele naam zal 'Jan' worden. "Jan heeft voor zichzelf ťn mij alvast besloten dat, mocht-ie ooit een zoon krijgen, die dan vernoemd wordt naar hemzelf. Ik kan op mijn kop gaan staan en al, maar die beslissing is allang genomen", zo schrijft de 22-jarige actrice in haar column in het blad Glossy.

Yolanthe heeft echter wel een overeenkomst met haar vriend weten te sluiten. Zij mag namelijk alle andere namen bedenken. "That sounds like a fair deal to me. Maar hoe zou het zijn als je alleen maar allemaal dochters krijgt? Wordt het dan verplicht een Janneke?!"

Yolanthe ontkent echter met klem dat ze al bezig zijn met zwanger worden. Wel is ze er terdege van bewust dat het krijgen van kinderen iets heel bijzonders is, en dat ze het vreselijk zou vinden als zij en Jan gedwongen kinderloos zouden blijven. "Ik sta echt veel meer stil bij het feit dat het echt een groot cadeau is als het eenmaal is gelukt. Ik heb dan ook niet veel op met vrouwen die met 'Jan en alleman' naar bed gaan zonder condoom, zwanger raken en vervolgens zo snel mogelijk abortus plegen."

Met dank aan Sjoerd102 voor de submit.