Joran praat morgen met politie

Icoon HollowayNaar verwachting zal Joran van der Sloot morgen op een politiebureau verschijnen om een verklaring af te leggen. Dat heeft zijn advocaat Ariean de Bie laten weten. Van der Sloot had al eerder laten weten dat hij morgen een verklaring zou gaan afleggen. “Ik ben nu met mijn advocaat aan het kijken hoe we het juridisch allemaal kunnen regelen.” Hij wilde niet zeggen wat hij precies gaat verklaren of dat hij zelfs een bekentenis gaat afleggen. Afgelopen zondag vertelde van der Sloot in de uitzending van Peter R. de Vries opdracht te hebben gegeven om het lichaam van Natalee Holloway in zee te gooien.

Hij vertelde meerdere keren dat Holloway na een vrijpartij met hem op het strand van Aruba onwel was geworden en overleden. Na deze gebeurtenis schakelde van der Sloot zijn vriend Daury in om het lichaam midden op zee overboord te gooien. Zowel voor en na de uitzending van de Vries verklaarde Joran dat zijn uitspraken niet waar waren.

Wil je meer lezen of meepraten over de zaak rond Joran, Natalee en Peter, dan kun je terecht in het speciale Joran van der Sloot-forum
Of lees de special met achtergrondinformatie.

Met dank aan Erik Ellens voor de submit.