Personeel Albert Heijn sluit klanten op

Icoon OpmerkelijkPersoneel van de Albert Heijn in Beverwijk heeft enkele klanten opgesloten in een afgesloten winkelcentrum. Dit meldt Janet Duijn, ťťn van de gedupeerden, op haar hyves.

Janet wilde gisteravond samen met haar vriend nog even snel wat te eten halen in de supermarkt in winkelcentrum Beverhof. Ze waren de laatste klanten die avond en rekenden de boodschappen om precies 20.00 uur af bij de kassa.

Het duo verliet de supermarkt, en ging op weg naar de uitgang van het winkelcentrum. De deuren van het complex waren echter al gesloten. Het tweetal besloot terug te lopen naar de supermarkt, maar daar bleken de rolluiken ook al gesloten te zijn. De twee klopten en bonsden op de rolluiken, maar de AH-medewerkers maakten zich niet druk om het duo. Die vonden dit blijkbaar heel 'gewoon bij Albert Heijn'.

De vrouw schreef op haar weblog: "Het fijne AH-personeel reageerde niet op ons geklop op de rolluiken, of ons geroep. Terwijl we de voetstappen, het gefluister en zelfs het gegiechel aan de andere kant wel konden horen." De twee dreigden om de bewaking van het winkelcentrum te bellen, maar het personeel van de AH, dat vooral uit puberjongens bestond reageerde met: "Jullie zoeken het maar lekker uit!"

De politie moest er aan te pas komen om de twee te bevrijden. De directie van Albert Heijn wilde vandaag nog niet reageren.