Heleen van Royen: betaalde seks met gigolo

Icoon ShowbizzHeleen van Royen, de zelfverklaarde literaire nymfomaan met een open huwelijk, heeft weer eens buiten de deur geneukt. Op zich niets nieuws, ware het niet dat mevrouw een gigolo heeft gehuurd. Ze betaalde voor seks om er over te schrijven voor haar blad 'Heleen', dat komende week in de winkels ligt.

Het stukje participatiejournalistiek leverde volgens Van Royen boeiende inzichten op. Ik heb een misstand ontdekt. Het is als vrouw helemaal niet zo gemakkelijk te betalen voor seks. Ik had aan beroemde Nederlandse collega’s gevraagd een gigolo te huren en daaraan een verhaal te wijden. Saskia Noort, Yasmine Allas, Naima El Bezaz, Susan Smit. Maar zij hadden het allemaal te druk. Tja, en toen was ik in Amerika om voor mijn tijdschrift de baas van Playboy te interviewen, dat is Christie Hefner, de dochter van Hugh. Ik lag ’s nachts klaarwakker door de jetlag, moederziel alleen, op de 32e verdieping van een prachtig hotel, dus ik dacht, waarom probeer ik het nu niet."

Maar in Amerika kreeg ze het dus niet voor elkaar, het hotel kon en wilde niks regelen. Uiteindelijk is het in Nederland gebeurd. Het gezin Van Royen lijdt overigens niet onder de seksuele escapades van mama. "Ton vond het prima, die deed zelf ook aan onderzoekjournalistiek. En ik ben soms blij dat ik in Portugal woon. Onze kinderen Sam van 11 en Olivia van 15 hebben geen last van mijn avonturen. Er is hier geen ruis, er wordt niet geroddeld.

Van Royen mocht de mannelijke hoer overigens declareren bij de uitgever van het blad. Hoeveel ze heeft betaald is niet bekend.

(!
Betaalde Heleen de beroemdste gigolo van Amerika?