'Natasia bedreigt hoofdredacteur'

Icoon InternetEr is opnieuw ophef ontstaan rondom voormalig Gouden Kooi-bewoonster Natasia Blank. Ze zou de hoofdredacteur van de website Zijonline met de dood hebben bedreigd. Natasia ontkent alles. Zowel zij als de hoofdredacteur in kwestie hebben aangifte gedaan.

Hoofdredacteur Van Rooijen meldde de bedreiging zelf op zijn website. "Ik werd zondagavond rond half elf door Natasia gebeld. Ze ging meteen los. Ze zou twee Albanezen naar me toe sturen die me van kant zouden maken en tussen twee betonnen platen zouden metselen om me vervolgens in de rivier te gooien."

Hij gaat verder: "Ik had overigens niet de indruk dat ze de verhalen over haar op de site gelezen had, maar het via via gehoord had. Ze bleef maar razen en tieren. Uiteindelijk gaf ze de hoorn over aan een man, die aan zijn stem te horen van Surinaamse afkomst was, en die de bedreigingen herhaalde. Toen ik de man vroeg waarover hij het had zei hij slechts: 'om een site', om vervolgens de hoorn op de haak te gooien."

Natasia bekent Van Rooijen te hebben gebeld, maar zegt geen doodsbedreigingen te hebben geuit. De donkere diva heeft eveneens aangifte gedaan, maar dan van smaad: "Ik heb gezegd dat ik het spuugzat ben dat hij al die rotzooi over mij verspreidt. Over mijn kinderen, over mijn ex... Van Rooijen is een grote leugenaar. Met de dood bedreigd? Ik heb gezegd dat ik een advocaat op hem af zou sturen. Ik ben vanmorgen zelf naar de politie gestapt. Ik heb ook aangifte tegen hém gedaan wegens laster en smaad. Genoeg is genoeg."

Met dank aan mouthman en fokappel voor de submit