FOK!radio: Terugkijken op 8 jaar FOK

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

FOK! bestaat vandaag officieel acht jaar. Daarin veranderde veel en hebben we vanalles meegemaakt. Vanavond kijken we terug. En dat doen we niet alleen met onze vaste gasten Admin Yvonne en ForumAdmin shmoopy, maar ook met modje Clumsy_Clown en moemoe. Beide dames zijn namelijk live in de studio aanwezig. Natuurlijk gaan we het ook hebben over de forum-update. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Er zit een wijziging aan te komen in de 'hoge' crewsferen. Vanavond maken we bekend welke. Dus wil je horen wie er voor wie in de plaats komt, luister dan vanavond! Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Dat kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA shmoopy heeft weer wat scoopies. Blinky legt wel weer een stelling voor.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!