'Binnenkort seks met robots'

Icoon Weird Seks met een robot is over enkele jaren de normaalste zaak van de wereld. Dat blijkt uit een onderzoek van de Britse wetenschapper David Levy. Hij stelt dat dit een logisch gevolg is van de individualisering en het controlegedrag van de moderne mens.

Robots zullen steeds meer lijken op de mens en zullen dus ook steeds meer taken overnemen. Nu zijn er al robots die schoonmaken en maaien, maar vroeg of laat zal de robot ook de fysieke taak op zich nemen. Relaties zorgen voor verwarring en ruzie, terwijl een robot precies doet waar je behoefte aan hebt.

"Mensen betalen al lang duizenden dollars voor primitieve soorten seksrobots. Vooral in Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten neemt de populariteit toe. In Duitsland is een pop te koop die net zo warm is als het menselijk lichaam. Met koude voeten, net als een echte vrouw", aldus Levy.

Hij stelt dat zijn onderzoek serieus en uniek is. Er is steeds meer vraag naar seksrobots. "Niet alleen in de seksindustrie, maar ook in de ouderenzorg en in therapeutische toepassingen, bijvoorbeeld voor mensen die schroom hebben bij seks. Zij kunnen met een robot oefenen".


Seksrobot?