Man week in boom uit angst voor krokodillen

Een man uit Australië heeft zes nachten in een boom doorgebracht. Onderaan de boom zat een stel hongerige krokodillen de man likkebaardend op te wachten.

David George was lekker een stukje gaan paardrijden, toen hij van het beest af viel. Te laat kwam hij erachter dat zijn trouwe viervoeter hem naar een moeras met krokodillen had gebracht. "Ik had geen keuze. Ik kon niet terug in het donker. Dus klom ik een boom in", zegt de avonturier.

Gelukkig had de man een lunchpakket meegenomen. Op dit noodrantsoen wist de man het een week uit te houden. "Elke nacht staarden twee hongerige krokodillenogen mij aan", huivert de man uit Cape York.

Uit alle macht probeerde George de aandacht te trekken van reddingsbrigades, die inmiddels een zoektocht naar de man hadden ondernomen. "Ze waren soms zo dicht in de buurt, maar zagen me niet door het dichte gewas."

Nadat het leger, politie en buurtbewoners dagenlang naar de man hadden gezocht, werd de man eindelijk aangetroffen. "Ze gaven me een chocoladereep, ik heb nog nooit zoiets lekkers geproefd", aldus een lachende George.

Met dank aan Mowiek en MiesMouse voor de submit.