Sexy stoeipoes betreedt De Gouden Kooi

Icoon TelevisieTV-programma De Gouden Kooi, dat zolang het op Tien zit nog alle remmen mag losgooien, heeft gisteravond een nieuwe bewoonster gekregen. Het betreft de 22-jarige Amsterdamse sexy stoeipoes Nadia, dochter van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader. De brunette heeft meteen grootse plannen: ''Die Villa wordt van mij!"

De Amsterdamse zegt uit te kijken uit naar haar leven in luxe. ''Ik ben een luxepaardje en weet zeker dat ik me helemaal thuis zal voelen in de Villa. En als ik eenmaal van het Miljonairsleven geproefd heb, laat ik het niet meer los.''


Nadia


Terror Jaap
De mooie Nadia zal in de villa te maken krijgen met onder meer 'Terror Jaap' Amesz. Deze 24-jarige Briellenaar gedraagt zich de laatste maanden als een varken in de villa. Hij treitert medebewoners, rolt door zijn eigen kots om daarna in andermans bed te stappen, leegt vuilnisbakken in de bedden en besmeurt medebewoners met paardenpoep. Hij rent met zijn broek op zijn knieŽn als een mafkees door het huis en maakt heel veel ruzie.

Het Algemeen Dagblad wijdde gisteren een artikel aan de 205 kilo wegende Jaap Amesz. Volgens zijn thuisfront herkennen ze Jaap totaal niet terug op tv en gooit hij kennelijk alle frustraties uit zijn verleden eruit. Zelfs zijn eigen verloofde Cora - met wie hij volgende week vanuit de villa trouwt - liet zich ontvallen dat ze ''een Jaap ziet die ze niet wil kennen''. Een sportschoolhouder die hem kent zegt soms het idee te hebben dat de programmamakers hem een rol hebben toebedeeld. ''Het varken dat ik op tv zie, is totaal niet de Japie die ik van de sportschool ken.''

Afgelopen week kwam Jaap nog in aanvaring met bewoonster Natasia. De pittige tante schopte Terror Jaap in zijn maag en edele delen. Het kwam haar op een fikse sanctie te staan: duizend euro borg kwijt plus 100.000 euro jackpot eraf, mocht ze die winnen.
Raak

Het hele incident

-
Kijk voor meer De Gouden Kooi in het FOK! Gouden Kooi-forum.