Voetbal: Uitslag play-off 24 mei

Icoon VoetbalVanavond was er maar één wedstrijd. Deze was te bezichtigen in het Gelredome in Arnhem. Vitesse moest vanavond spelen tegen FC Utrecht.

In de strijd om een Intertoto-ticket hebben Vitesse en FC Utrecht in het eerste duel gelijk gespeeld. In Arnhem werd het 2-2. Zondag volgt de revanche. FC Utrecht begon gretig in een mager gevuld Gelredome. Vitesse nam gaandeweg de eerste helft het initiatief echter over en kwam via een knappe vrije trap van Janssen op 1-0.

Ook na rust domineerde Vitesse,maar in een tijdsbestek van drie minuten stond de wedstrijd op zijn kop. Loval bediende eerst Rossini en strafte daarna een fout van Janssen af. Nadat Vitesse via een penalty op 2-2 gekomen was liep het duel meerdere malen uit de hand. Dat leverde Lazovic en Junker rood op.