'Spoken teisteren stuk snelweg in Florida'

X-factorGeestverschijningen zijn gezien en gefotografeerd op een stukje van de Amerikaanse snelweg Interstate 4 (I-4) in centraal Florida die als 'Dead Zone I-4' bekend staat, zo meldt de nieuwszender Local6. Op dat stuk weg tussen Daytona Beach en Orlando zijn sinds 1963 honderden mensen verongelukt.

Passanten zien allerlei verschijningen op de weg zoals spookvrachtwagens zegt auteur Charlie Carlson. Volgens hem komt dat omdat er ''dode mensen onder deze weg liggen''.

De graven dateren uit 1880 en zijn van een uit Duitsland afkomstige gemeenschap genaamd St. Joseph's Catholic Colony. Eén van de Duitse families was slachtoffer van de gele koortsepidemie. Het zijn twee volwassenen en twee kinderen die voor het mysterie zouden zorgen.

''Zij zijn nog daar,'' zegt bovengenoemde Carlson. ''In feite, toen I-4 in 1960 werd aangelegd, waren de graven gemarkeerd voor verwijdering maar ze hebben de graven nooit weggehaald. In plaats daarvan, dumpten zij puin bovenop de graven om de nieuwe weg aan te leggen. Er waren meer ongevallen per jaar op een stuk weg van 500 meter dan alle andere wegen tussen Daytona en Tampa.''

''Redelijkerwijs zouden mensen de ongevallen zuiver toeval noemen, maar er komen elke keer nieuwe verhalen bij.'' Er is volgens Carlson één onbetwist feit: en dat is de graven onder de I-4 zijn blijven liggen.

De regionale zender Local6 werkt samen met 'the Florida Highway Patrol' om meer informatie te verzamelen over het stukje 'Dead Zone' op de I-4 (Zie ook de bron voor een videoverslag).



I-4 geest

Met dank aan EdwinW voor de vertaling en submit.