Perfecte vrouw is brunette en verpleegster

Icoon Enquete De perfecte vrouw is een langharige brunette met een normaal gewicht in een bloemetjesjurk, die werkt als 'nurse', en zich 'hard to get' opstelt. De ideale man is een dokter met kort zwart haar, een goed gevoel voor humor, verdient minimaal 75.000 euro per jaar en draagt een trui. Dat blijkt uit een onderzoek van Grazia Magazine onder vierduizend Britten.

Mannen zijn meer aangetrokken tot vrouwen met een normaal postuur dan tot vrouwen die erg slank zijn. Mannen houden vooral van brunettes die lang haar hebben. Het knapste aan een vrouw is een vriendelijke glimlach en koken is het nuttigst dat een vrouw kan doen. Bovendien vinden mannen het belangrijk te weten wat voor seksueel leven de vrouw eerder had. Vrouwen die zich eerder losbandig gedragen hebben, vallen minder in de smaak. Plastische chirurgie is ook niet aan te bevelen voor vrouwen: 97 procent van de mannen vindt dit helemaal niks. Ook moet je als vrouw geen haar onder je oksels hebben en constant zeuren.

Negen van de tien vrouwen zoeken een man die haar kan laten lachen. Maar geld speelt zeker een rol. 73 procent van de vrouwen zoekt een man die zonder nadenken het avondje naar het restaurant betaalt. Bovendien zijn mannen die een eigen huis bezitten vijf keer zo aantrekkelijk als een man zonder huis. Ook moet de man een goed inkomen en een goede baan hebben. Vrouwen hebben een hekel aan mannen met kinderen uit een vorige relatie. Voor 97 procent is dit een groot nadeel. Ook met tattoos en piercings hoef je niet aan te komen.

Het haar van Kelly Brook, het gezicht van Angelina Jolie, het lichaam van Scarlett Johannsson en de benen van Gisele Bundchen zouden voor mannen de perfecte combo zijn. Vrouwen vallen het meest op het haar van George Clooney, het gezicht van Johnny Depp, het lichaam van Daniel Craig en de benen van David Beckham.



Ideale man en vrouw in The Sims 2