Dakloze maandenlang onder bed meisje

Icoon OpmerkelijkEen 22-jarige voortvluchtige man heeft zich drie maanden lang verstopt onder het bed van een 12-jarig meisje dat hij had verleid. De moeder van het meisje wist van niks. De gezochte man werd pas onder het bed vandaan gehaald, nadat de jongere zus van het meisje naar de politie was gestapt. Dat meldt de Britse krant The Times vandaag.

De 22-jarige Scott Jennings ontmoette het meisje in de bus in de stad Manchester. Jennings was op dat moment dakloos en werd om onbekende redenen door de politie gezocht. Jennings wist de scholiere te overreden hem mee naar huis te nemen. Onder het bed van het meisje richtte Jennings een schuilplaats in. Om meer ruimte te creŰren, haalde hij een deel van de lattenbodem weg.

Na verloop van tijd nam de scholiere haar 10-jarige zus in vertrouwen. De zus stapte naar de politie, waarna er een eind aan de geheime logeerpartij van Jennings kwam. Tegenover de politie bekende Jennings dat hij seksueel contact met het meisje heeft gehad. Een rechter in Manchester veroordeelde hem tot twee jaar en drie maanden celstraf.