Britse tweeling TWIN beledigt supporters

Icoon OpmerkelijkFrancine en Nicola Gleadall zullen hun optreden in de rust van het duel tussen Sheffield Wednesday en Barnsley niet snel vergeten. De Britse tweeling van 18 jaar, die optreedt onder de naam TWIN, belandde na het zingen van hun debuutsingle in de cel.

Meegereisde supporters van voetbalclub Barnsley, liefst 7000 in totaal, floten de meisjes tijdens het optreden uit. De tweeling, hartstochtelijk supporter van Sheffield Wednesday, maakte vervolgens obscene gebaren naar de fans van de bezoekende club.

De aanwezige politie tolereerde het gedrag van het duo niet en ging over tot arrestatie. Pas na het betalen van een boete van 90 euro kwam de zingende tweeling weer op vrije voeten. De debuutsingle 'Cum on Feel the Noize', een cover van de hit van Slade uit begin jaren 70, ligt reeds in de winkel.

Inmiddels hebben ze hun excuses aangeboden voor hun gedrag, zo meldt de BBC. ''Wij verontschuldigen ons voor het beledigen van een ieder. We hopen dat men zich kan indenken dat een ander misschien hetzelfde gehandeld zou hebben, indien geconfronteerd aan de stortvloed van obsceniteiten waar wij aan werden blootgesteld.''



TWIN
Submitter:  Bron: ANP / FOK!