Madonna heeft oplossing kernafvalprobleem

OpmerkelijkPopdiva Madonna heeft onlangs een brief gestuurd naar Downing Street, de ambtswoning van de Britse premier Tony Blair, waarin de oplossing voor het nucleaire afvalprobleem stond vermeld. Althans de oplossing die volgens Madonna afdoende is.

Het gaat om een oplossing die is bedacht door de Joodse spirituele Kaballahbeweging, waarvan Madonna al jaren een vurig aanhanger is. De Kaballahleer hecht veel belang aan water en schrijft daaraan magische geneeskracht toe, vooral in combinatie met meditatie. Een Kaballah geïnspireerd onderzoeksinstituut in New York ontdekte een revolutionair ontsmettingsmiddel dat Orodyne werd genoemd en dat, naast het ongevaarlijk maken van kernafval, ook gynaecologische problemen bij koeien en schapen schijnt te kunnen oplossen.

Tony Blair was niet erg onder de indruk van het wondermiddel maar zond de brief door naar het ministerie voor Handel en Industrie. Die deed het middel af als nonsens en deponeerde de brief in het ronde archief.

Ook Madonna's echtgenoot, Guy Richie voerde campagne, want hij nam rechtstreeks contact op met de instantie die verantwoordelijk is voor kernenergie in Engeland. Maar ook daar werd Madonna's mystieke vloeistof, afkomstig uit een Russisch meer, niet als wondermiddel aanvaard.

Met dank aan stijn016 voor de submit.