FOK!radio: Zweden kwaad op Gebroeders Ko

FOK!RadioVoor de mensen die meteen willen luisteren: Klik hier.

Op internet was het meteen een hype: het nummer 'Boten Anna' van Basshunter. Het Zweedse lied gaat over een IRC-bot met de naam Anna. Die hype grepen de Nederlandse Gebroeders Ko, bekend van 'Ik heb een Toeter op mijn Waterscooter' aan om met een Nederlandse versie van 'Boten Anna' te komen. En daar waren ze in Zweden niet echt blij mee. Maar wat is er nu precies aan de hand? Dat vragen we vanavond aan de Gebroeders Ko zelf, want die zitten in de uitzending. FOK!radio begint uiteraard om 20:00 uur.

En vorige week ontstond spontaan het idee om het nummer 'Toppertje' ook een andere versie te geven, namelijk een FOK! -versie. Met een eigen tekst Ún met...Yvonne! Vanavond komt onze aaibare admin dan ook zelf het nummer inzingen. En dat doet ze uiteraard niet alleen...

En het is weer Campzone. Voor velen een nerd-disco vlakbij Walibi World. Lekker lannen met z'n allen. Maar is het wel echt voor nerds? Daarover hoor je Miss-bleu, zelf ook geen onbekende in de foto-topics overigens, die daar al de dagen rondloopt, en er zelfs veel media-aandacht mee haalt. Admin Yvonne komt natuurlijk weer roddelen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.