Gerard Joling: Stem niet op links!

Icoon VerkiezingenDe lezers van het roddelblad Story worden door Gerard Joling gewaarschuwd om toch vooral niet op een linkse partij te stemmen in november. "Kiezers, let op uw stembiljet." [..] "Rood geeft nu eenmaal meer uit dan er te besteden is. Wat ze nu beloven, moet je over een paar jaar dubbel inleveren", zo schrijft "Geer" in zijn column.

Ook schrijft hij in zijn column dat hij boos is over de manier waarop de linkse partijen in de Kamer zijn omgegaan met Rita Verdonk (VVD). Hij vindt dat ze haar netter hadden moeten behandelen. "Waarom zegt die Femke Halsema niet gewoon dat ze een bloedhekel heeft aan Verdonk, want dat is zo." Niet alleen is de fractievoorzitter van Groen Links een verschrikkelijke vrouw, volgens Joling, ook draagt ze nog eens een "fout groen ensemble".

Al eerder gaf Joling een blijk van liefde voor Verdonk. Vorige maand nog was hij te gast op een familiedag van de familie. Rita Verdonk was ook nog eregast bij ťťn van de uitverkochte concerten van de "Toppers" in de Arena.