Lijken meisjes verdwijning Luik gevonden

MisdaadIn BelgiŽ is in de Rue de Vivegnis bij Luik het ontzielde lichaam gevonden van een jong meisje. Het lijkje werd aangetroffen bij een spoorwegstation. De vindplaats ligt vlak bij de plek waar de twee nog immer vermiste meisjes Stacy Lemmens en Nathalie Mahy uit Luik, voor het laatst werden gezien.

Op de plek was al eerder gezocht. Nu was echter het hoge gras gemaaid. Het lijkje werd gevonden onder een riooldeksel.

Vermoedelijk is het nu gevonden meisje de 7-jarige Stacy Lemmens. Er is nog geen officiŽle bevestiging van de politie. In deze zaak zit al een tijdje de 39-jarige pedofiel Abdellah Ait Oud in arrest. Vooralsnog blijft hij ontkennen.

Update 15.44
Belgische media berichten dat ook het lichaam van het tweede meisje, de 10-jarige Nathalie, is gevonden in Luik; Ze lag een tiental meters van haar 7-jarige halfzusje Stacy, die vanmorgen werd gevonden onder een rioolplaat. Ze zouden niet lang na hun vermissing zijn vermoord. Een autopsie moet daar verder uitsluitsel in brengen Ook Nathalie lag onder een riooldeksel. De Belgische politie heeft bevestigd dat het om de twee meisjes gaat. Een persconferentie zal volgen.