TMF in een nieuw jasje

Icoon TelevisieDe vormgeving van muziekzender TMF gaat op de schop. Vanaf maandag 6 maart komt er een nieuwe 'light switch' op de zender. "Interactiviteit en innovatie staan vanaf het begin van de zender al hoog in het vaandel. Deze concepten zijn geÔntegreerd in een nieuwe vrije, speelse, vriendelijke en creatieve vorm", zegt het station.

De kijker kan de zender zelf vormgeven door middel van een toolbox bestaande uit een basisvormgeving. De kijker kan uit de toolbox muziek kiezen, lyrics als communicatiemiddel inzetten en het filmpje samenstellen met een persoonlijke noot. "TMF wordt een playground van jong Nederland waar jongeren zichzelf kunnen laten zien en andere mensen kunnen ontmoeten", aldus marketing manager Huib van Bockel.

Uiteindelijk wil TMF weer dichterbij de doelgroep komen te staan. Het reclamebureau van TMF, Watson & Lewis, is sinds augustus betrokken bij de herpositionering. "Het idee is dat de zender zich meer gaat focussen op de Nederlandse identiteit, dit zal terugkeren in onder andere de programmanamen, het gebruik van voice-over, maar ook in nieuwe programma's zoals 'Kweekvijver' en 'Ik Ben Geweldig'", aldus Gemma Broekhuis van Watson & Lewis.
Submitter:  Bron: Persbericht