Drietal opgepakt wegens flessentrekkerij

FdBeer had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon MisdaadIn Arnhem is een drietal gearresteerd wegens flessentrekkerij. De twee mannen, van 21 en 24 jaar oud, en een 17-jarig meisje, allen uit Arnhem, worden er van verdacht zeker één, maar waarschijnlijk meerdere pizzakoeriers te hebben buitengesloten nadat ze de pizza's in ontvangst hadden genomen.

Het drietal bestelde een maaltijd op het adres van de 24-jarige man. De koerier bezorgde de maaltijd op het gewenste adres en nog voordat er betaald was, werd de deur dichtgegooid. De koerier waarschuwde de politie. Uit onderzoek bleek dat op hetzelfde adres dit soort gevallen eerder waren gemeld. Bij aankomst van de politie werd de deur niet open gedaan waarna besloten werd de deur te forceren.

Binnen werd het drietal aangetroffen die vervolgens weigerden een verklaring af te leggen. Ze werden allen aangehouden, het meisje is na het afleggen van een verklaring aan haar ouders overgedragen. De mannen zitten nog vast. Tegen hen is aangifte gedaan door de eigenaar van het koeriersbedrijf.