Hondje opgehangen bij overval gehandicapte

Te veel FOK!kers om op te noemen hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon PolitieIn Spijkenisse hebben vandaag twee jongens een gehandicapte vrouw overvallen en daarbij haar hondje aan een hek opgehangen. Het hondje is daarbij dood gegaan. De overvallers hadden het gemunt op geld, wat de vrouw niet bij zich had. Dit maakte de politie vandaag bekend.

De jongeren zaten op een scooter toen de vrouw in haar scootmobiel haar hondje aan het uitlaten was. Toen ze om haar geld vroegen, zei de vrouw dat ze dat niet bij zich had. De jongens werden daar zo kwaad over dat ze het hondje pakten en het aan de riem aan een hek ophingen. De vrouw probeerde uit haar mobiel te komen, maar daarbij viel ze en belandde in een greppel met de scootmobiel half over haar heen. De twee daders maakten daar gebruik van en schopten en sloegen de vrouw. Daarna sloegen ze, overigens zonder buit, op de vlucht.

Na geruime tijd is de vrouw pas gevonden door voorbijgangers die haar uit haar benarde positie bevrijdden en de politie waarschuwden. De vrouw heeft onder meer gekneusde ribben opgelopen. De politie zoekt nu getuigen die tussen 10.00 uur en 12.30 uur vanmorgen de twee jongeren op een donkere scooter hebben zien rijden. Ze lieten tijdens de beroving hun helm op.