Amerikaanse baart zestiende kind in 18 jaar

De 39-jarige Amerikaanse Michelle Duggar is deze week bevallen van haar zestiende kind in achttien jaar tijd, Johannah. Hetgeen de bevalling extra speciaal maakt, is het feit dat het de eerste dochter in acht jaar is, aldus vader Jim Bob Duggar. Het stel heeft er vooralsnog echter nog niet genoeg van.

"We houden allebei gewoon van kinderen en we beschouwen elk kind als een zegen van God. Ik heb Michelle gevraagd of ze meer kinderen wil en ze zei ja. Als God ons meer kinderen wil geven, zal zij die accepteren", aldus de veertigjarige Jim Bob, die met zijn gezin in Springdale in de staat Arkansas woont.

De geboorte van Johannah werd gefilmd door Discovery Health Channel, waarop ook een show over de bouw van het nieuwe huis van de Duggars wordt uitgezonden. In de 650 vierkante meter woonoppervlak van het huis, dat momenteel gebouwd wordt, komen negen badkamers, aparte slaapzalen voor de jongens en meisjes, een reusachtige keuken, vier wasmachines en vier drogers.

Michelle en Jim Bob trouwden 22 jaar geleden en kregen vier jaar later hun eerste kind. In de jaren erna was Michelle vaker wŤl dan niet zwanger. Ondertussen tracht Jim Bob ook nog eens senator te worden. Het gezin heeft eveneens een eigen website.

De twee lijken overigens liefhebbers te zijn van de letter J (wie niet?). Joshua (17 jaar oud), John David (15), Janna (15), Jill (14), Jessa (12), Jinger (11), Joseph (10), Josiah (9), Joy-Anna (8), Jeremiah (6), Jedidiah (6), Jason (5), James (4), Justin (2) en Jackson Levi (1) gingen Johannah vooraf.


De hele familie bij elkaar