Seks met dokter tegen rugpijn

Icoon opmerkelijk nieuws Een arts uit de Amerikaanse staat Oregon heeft een patiŽnte ervan weten te overtuigen dat alleen seks met hem haar pijn in de onderrug zou laten verdwijnen. Pas toen de pijn ook na deze 'medische behandeling' niet wegging, besefte de vrouw dat ze letterlijk genaaid was.

De 50-jarige arts moest per direct zijn beroepsvergunning inleveren toen de feiten bekend werden. Tevens kreeg hij zestig dagen gevangenisstraf, omdat hij de staat vijfduizend dollar in rekening had gebracht voor zijn behandeling. De vrouw heeft een rechtszaak aangespannen en eist een schadevergoeding van vier miljoen dollar. In de rechtzaal vertelde ze: "Zijn medische behandeling hield enkel en alleen geslachtsgemeenschap in. Volgens hem was de seksuele handeling nodig om de soms extreme pijn in mijn onderrug te verlichten."

De arts zelf wilde niet reageren op het verhaal. Ondanks dat hij toegaf de vrouw voor de gek te hebben gehouden, blijft hij erbij dat de seks heeft plaatsgevonden met wederzijdse toestemming.