Vakkenvuller gepakt na plassen in limonade

Scootmobiel had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsEen medewerker van een supermarkt in de Amerikaanse staat Florida heeft bekend in een fles limonade te hebben geplast. De zaak kwam aan het licht toen de klant die de fles Mountain Dew had gekocht over zijn nek ging nadat hij een slok van het drinken genomen had. De winkelmanager schreef in eerste instantie het probleem toe aan 'slechte siroop'.

Voor het slachtoffer was daarmee echter niet de kous af. Hij liet de inhoud van de fles testen in een laboratorium, waar sporen van urine werden aangetroffen in het drinken. Dat dat niet aan de fabrikant lag kwam uit nadat een werknemer van de Pix Convenience Store in het stadje Deltona vertelde twee collega's te hebben horen praten over het urineren in de limonade.

Vakkenvuller Anthony Mesa (21) bekende zijn daad toen hij door de winkelmanager werd ondervraagd. Hij is inmiddels ontslagen en aangeklaagd voor 'het knoeien met een consumentenprodukt'. "Ik ben de schuldige. Ik begrijp dat ik ontslagen ben en vervolgd zal worden. Ik verdien het, het spijt me dat ik zo onvolwassen ben", zo schreef Mesa in een verklaring. Er wordt nog onderzoek verricht naar de betrokkenheid van een tweede medewerker.